Om FLEX-advisor

MISSION

Det er vores mission atudvikle elektroniske værktøjer, systemer og platforme til små og mellemstore virksomheder, der gør virksomhedernes daglige arbejde med dokumentation nemmere og smartere, samtidig med at de får bedre overblik og sparer tid.

MÅLSÆTNING

Vi vil fortsætte udviklingen af vore systemer, og forventer i 2020, at kunne præstere en online IT platform, der samler og styrer virksomhedens information, kommunikation og dokumentation, hvorfra vi også vil kunne tilbydde rådgivning.

MÅL

Vi har et enkelt og meget klart mål for alle vore systemer. Det skal være hurtigt, nemt og enkelt at finde de ønskede data eller dokumenter frem, og der m maksimalt være tre klik til målet uanset, hvor man befinder sig i systemet.

Referencer.

Vi har udviklet løsninger til nedenstående virksomheder.

Ole Almeborg A/S - Espersen A/S - Sibelco Nordic A/S - PL Beton A/S - Brdr. Anker Hasle Aps. - Victor Vask A/S - Jensen Danmark A/S - NCC Danmark A/S - Hasle Refractories A/S - PL Entreprise A/S - BN Byggeforretning Aps. - Rønne Rensningsanlæg - Bornholms El Produktion - PH Byg Aps. 

 

Ole Almeborg A/S

Er certificeret i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. FLEX-advisor har udviklet en elektronisk platform, der dokumenterer overholdelse af certificeringer og kvalitessikring samt sikrer overholdelse af GDPR. 

Brdr. Anker Hasle

I forbindelse med indførelse af den ny Persondataforordning ønskede Brdr. Anker Aps, et enkelt værktøj til håndtering af data og dokumentation af dette arbejde, som FLEX-advisor udviklede til dem.

Sibelco Nordic A/S

Sibelco Nordic har elektronisk system til dokumentation af ISO 14001 certificering samt til datastyring og dokumentation af analyseresultater i henhold til regler for CE mærkning af byggevarer.

PL Beton A/S

FLEX-advisor arbejder p.t. på et spændende projekt med en elektronisk platform til projekt- og produktionsstyring, der forenkler virksomhedens dokumentation og sikrer mod dobbeltregistrering af data.

Enkel og effektiv IT løsning

Løsninger i ovenstående virksomheder er både standard løsninger, men også individuelle løsninger som Elektronsik informationsskærm - Elektronisk registrering af slutinspektion - Produktions og planlægningssystem - Prøveudtagning og registrering.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

Fremtidssikret løsning af dokumentstyring!

Der er udviklet løsninger til dokumentation af ISO 9001 Kvalitetsledelsessystemer, ISO 14001 Miljøledelsessystemer, ISO 50001 Energiledelsessystemer, EN 12620 CE mærkning af tilslagsmaterialer, General Data Protection Regulations - CE mærkning af byggevarer - dokumentation af slutinspektion.

Skal vi også hjælpe jeres virksomhed.