Outsourcing

Mange mindre virksomheder har i dag brug for en kvalitets, eller miljøchef til at have fokus på lovgivning, og sikre gennemførelse af en række opgaver i virksomheden. Grundet virksomhedens størrelse kan det være en fordel at outsource en del af arbejdet til specialister på området, som er tilknyttet virksomheden et antal timer om måneden alt efter jeres behov.

Dette frigør ressourcer, tilfører nye kompetancer til virksomheden samt mulighed for at modtage sparring, der er med til at udvikle jeres virksomhed

Hos FLEX-advisor kan I få en aftale med det antal timer, der passer jeres behov.

Aftalen kan til enhver tid reguleres både op eller ned, og ønsker I at opsige en FLEX-aftale, kan dette til enhver tid gøres uden opsigelse. 

Opgaverne vi kan hjælpe med at løse i jeres virksomhed, er alle relateret til kvalitetssikring, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed eller LEAN, hvor vi har stor erfaring.

En FLEX-aftale vil også til enhver tid sikre jer, at I altid er opdateret i forhold til lovgivning samt tolkning af nye love og regler, og I kan til enhver tid skrive ind og stille spørgsmål til vores helpdesk uden omkostninger for jer, da det er en del af vores service i alle FLEX-aftale. 

En FLEX-aftale gør hverdagen nemmere for alle små og mellemstore virksomheder.

 

Lovgivning

Vi sikrer, at I altid har et overblik over relevant lovgivning, og informerer jer løbende ved revisioner, som vi også tolker for jer.

Sparring

Har jeres ledelse eller kvalitets, og miljøchef behov for sparring og inspiration, står vi klar til at hjælpe jer videre.

Træning

Husker I løbende træning af nye medarbejder i virksomheden? Hvis ikke! Gør vi dette efter fast gennemprøvet koncept.

Jeres fordele!


En aftale om outsourcing med FLEX-advisor giver jer flere ressourcer og mere luft i hverdagen, mens den samtidig sikrer at tingene bliver gjort, så jeres virksomhed overholder lovgivning og udvikler sig.

Yderligere information!


Har I ønske om yderligere information om, hvad en FLEX-aftale vil indebære for jer, og hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed, kontakt venligst.

Carsten Martens
Konsulent

Mobil: 31 51 77 93
cm@flex-advisor.dk