Specielle systemer

Mange mindre virksomheder har i dag brug for en kvalitets, eller miljøchef til at have fokus på lovgivning, og sikre gennemførelse af en række opgaver i virksomheden. Grundet virksomhedens størrelse kan det være en fordel at outsource en del af arbejdet til specialister på området, som er tilknyttet virksomheden et antal timer om måneden alt efter jeres behov.

Dette frigør ressourcer, tilfører nye kompetancer til virksomheden samt mulighed for at modtage sparring, der er med til at udvikle jeres virksomhed

Hos FLEX-advisor kan I få en aftale med det antal timer, der passer jeres behov.

Aftalen kan til enhver tid reguleres både op eller ned, og ønsker I at opsige en FLEX-aftale, kan dette til enhver tid gøres uden opsigelse. 

Opgaverne vi kan hjælpe med at løse i jeres virksomhed, er alle relateret til kvalitetssikring, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed eller LEAN, hvor vi har stor erfaring.

En FLEX-aftale vil også til enhver tid sikre jer, at I altid er opdateret i forhold til lovgivning samt tolkning af nye love og regler, og I kan til enhver tid skrive ind og stille spørgsmål til vores helpdesk uden omkostninger for jer, da det er en del af vores service i alle FLEX-aftale. 

En FLEX-aftale gør hverdagen nemmere for alle små og mellemstore virksomheder.

 

Ingen risiko

I kan trygt gå igang med at indhente et tilbud fra FLEX-advisor uden den store risiko, der ofte gør at virksomheden er afventende.

Vi går ikke igang med et projekt uden et grundigt forarbejde og en afklaring af specifikationer, som vi laver i samarbejde med jer. Læs mere under Processen.

Fremtidssikret

Sker der ændringer i jeres virksomhed, vil det ikke være et problem, da systemet nemt kan ændres til de nye forhold i virksomheden.

Det er muligt fordi vi har valgt at udvikle i MS Office pakken, som langt de fleste virksomheder allerede kender og anvender i deres virksomhed.

Fri support

Der er fri support på alle vore systemer i hele brugstiden. I kan altid kontakte vores support og få vejledning til jeres spørgsmål.

Det er vores højeste ønske, at I får maksimalt udbytte af systemet, og vi vil meget gerne hjælpe jer med det. Tilfredse kunder er vores fremtid.

 

Processen


Inden vi starter udvikling af nyt system, er der altid nogle ting, der skal afklares, for ikke at risikere senere at stå med et system, der ikke lever op til forventningerne, og en kunde, der føler sig snydt.

Vi får altid først en god snak om, hvad det er I ønsker, og hvad formålet med systemer er, og ikke mindst, hvordan foregår arbejdet idag. Når vi har fået alle de informationer, der er behov for, går vi igang med at lave et "papirsystem", det vil sige vi laver alle formularer med mere i papir, som er nemt at ændre. 

Når vi er enige om papirsystemet, laver vi en simpel demoversion, som vi gennemgår sammen med jer, og først når den er klar, starter den egentlige udvikling, og hvad der også er vigtigt for jer, så er det først afregning af timer starter.

Så I kan trykt komme med jeres ønsker, så kigger vi på det.

 

Få et tilbud


Har I ideer til at systematisere jere dokumentation, kontakt os, og lad os komme med et bud på, hvordan det kan gøres, og hvad vi forventer det vil koste.

Som I kan læse ovenover under processen, kan I roligt starte processen op, og fortryder I, inden udviklingen af systemet starter, koster det jer ikke noget.

 

 

 

 

 

 

Carsten Martens
Konsulent

Mobil: 31 51 77 93
cm@flex-advisor.dk