Standard systemer

HVAD kan FLEX-systemr?

FLEX-systemer er udviklet til at forenkle jeres arbejde med dokumentation og dokumentstyring, og samtidig give jer et bedre overblik.

Kan vi også bruge det?

Ja, alle virksomheder og organisationer, der er underlagt love og regler, kan med fordel anvende vore FLEX-systemer.

FLEX-advisor har udviklet en elektronisk platform, der samler jeres  dokumentation et sted med adgang til data via en hovedmenu.

De forskellige typer af dokumenter er organiseret, så der hurtigt er adgang til alle data, mens registreringen sker i en række formularer, som vi har udviklet for jer.

Dokumentation kan udskrives i en rapport, der også kan sendes med en email eller gemmes på en server.

Vore standardsystemer kan bruges som de er, eller tilpasses efter jeres ønske.

Prøv vores system "Klar til AT", som i uforpligtende og gratis kan bestille her.

Se en demonstration af vore standard systemer her. 

 

Fuld tilfredshed.

Der er tilfredshedsgaranti på alle standard systemer. Er I ikke tilfredse, eller indfrier systemet ikke forventning, får I jeres penge retur.

Det eneste vi ønsker er, at I erklærer ikke længere, at bruge systemet, og gerne hvorfor, da bruger dette fremadrettet, til at forbedre systemerne.

MAX 3 klik

Det skal være enkelt at bruge vores elektroniske systemer, og finde frem til de ønskede dokumenter uden at skulle lede efter dem.

Vi har derfor ALTID som mål for vore systemer, at man til enhver tid skal kunne finde ønskede data og dokumenter ved højst at skulle klikke med musen 3 gange.

 

Fri support

Der er fri support på alle vore systemer i hele brugstiden. I kan altid kontakte vores support og få vejledning til jeres spørgsmål.

Det er vores højeste ønske, at I får maksimalt udbytte af systemet, og vi vil meget gerne hjælpe jer med det. Tilfredse kunder er vores fremtid.

 

Fordele


OVERBLIK

I får samlet jeres dokumentstyring og dokumentation med adgang til data via en hovedmenu.

 

BRUGERVENLIGT

Al registrering sker i formularer, og I kan lave rapporter af det I ser på skærmen, som kan printes ud, sendes med email eller gemmes på pc/server.

 

FLEKSIBELT

Ændrer jeres forhold i virksomheden, kan I tilpasse systemet derefter. Det kan I gøre selv, eller få hjælp uden store omkostninger.

 

MERE VÆRDI

I får mulighed for at bruge systemet aktivt til forbedringer ved at lave statistik de steder, hvor det er muligt.

 

SPARER TID

I sparer tid med at skulle organisere jeres dokumenter og ikke mindst at lede efter gamle dokumenter, som der nu er tilgang til fra systemet.

Muligheder


Alle elektroniske værktøjer og ledelsessystemer udvikles i MS Office, som både nemt og billigt giver jer mulighed for løbende tilpasning/udvidelse af systemet efterhånden som jeres behov ændrer sig.

Det giver jer garanti for fremtiden, og sikkerhed for at systemet altid kan tilpasses virksomhedens behov.

Vil I selv udvikle gør I det, ellers er I velkommen til at kontakte os, eller I kan vælge jeres faste IT levereandør.

Kontakt os for at høre mere om dette.

Telefon 31 51 77 93

cm@flex-advisor.dk